Jon Almaas programleder for OL-kveld på TVNorge

08.02.2018 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Jon Almaas skal sammen med Anne Rimmen lede kveldssendingene på TVNorge under OL i PyeongChang. Fra og med lørdag 10. februar blir det kveldsshow i Oslo - direkte fra Sentralen.

Jon Almaas og Anne Rimmen tar tempen på mesterskapet, oppsummerer dagen, bringer intervjuer med norske medaljevinnere, og bygger forventninger til det kommende OL-døgnet. Sendingene krydres med faste humorinnslag fra Calle Hellevang-Larsen, Espen Eckbo, Lene Kongsvik Johansen og Magnus Devold.

OL starter med åpningsseremoni fredag 9. februar. kl 12. Dette sendes direkte på TVNorge fra PyeongChang Olympic Stadium, og kommenteres av Asbjørn Myhre og Åge Skinstad. Sportsbegivenhetene sendes både på Europsport og på TVNorge og andre av Discoverys kanaler.

YouTube-stjernene Prebz & Dennis og Amalie Olsen blir med til PyeongChang når TVNorge og Eurosport skal sende vinter-OL i februar. Deres hovedoppgave blir å formidle OL-opplevelsen på sin helt egen måte – via YouTube og andre digitale flater. Fra før er det klart at komikeren Magnus Devold, den tidligere langrennsløperen Tomas Northug og artisten Dagny reiser til OL-byen som en del av Eurosport og TVNorges digitalteam. Deres oppgave blir å formidle festen fra andre ståsteder enn de som benyttes under direktesendingene fra arenaene.

Mer om Discovery Kilde og Foto: TVNorge/Discovery/Eurosport

Følg oss på Twitter og Facebook