Get inngår avtale med Discovery

18.01.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Get og Discovery Networks Norge har inngått en ny langsiktig avtale som gir Gets kunder tilgang til alt Discovery innhold, på alle enheter, i og utenfor hjemmet. Get har allerede i dag et av markedets mest fleksible tv-tilbud, hvor kunder kan velge innholdet de selv ønsker fra ulike innholdsleverandører. Den nye avtalen med Discovery Networks Norge styrker Gets tilbud ytterligere, går det fram av en pressemelding.

- Vi gleder oss til å tilby kundene våre norsk toppfotball, i tillegg til alt det andre gode innholdet fra Discovery. Norske tv-kunder ønsker stadig bedre innhold og større fleksibilitet, og avtalen med Discovery gir kundene våre dette, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Alle Gets kunder har også en egen strømmetjeneste for smarttelefoner og nettbrett inkludert i tilbudet fra Get, og alt innholdet fra Discovery vil også være tilgjengelig her.

– Vi er glade for nå å kunne bekrefte at vi fortsetter det gode samarbeidet vi har med Get, også i årene som kommer. Spesielt gledelig er det at Get ønsker å bidra til at vi kan realisere vår visjon, som er å gi norsk toppfotball tilbake til folket på flere åpne kanaler, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks.

Mer om Diverse Foto og Kilde: Get

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook

Søk om forbrukslån opptil 500.000kr. Lånemegleren behandler søknaden din umiddelbart og gir deg tilbakemelding innen 15 minutter. Lånemäklaren tar jobben med å finne det mest gunstige lånetilbudet.
Trenger du hjelp med å emballere dine produkter? Vi leverer strekkfilm for alle produkter
Eiendomsmeglere på TV
TV2 satser på komiserien Meglerne. Trenger du en ekte eiendomsmegler?
Anbefalt:
Å bruke TV til investeringer
Ny trend for investering. Les mer
Anbefalt:
www.toppfinans.com
Søk lån uten sikkerhet hos ToppFinans