Marvels nye superheltserie

13.02.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Fra serieskaper Noah Hawley, mannen bak den prisvinnende serien Fargo, kommer den første tv-serien fra X-Men-universet. «Legion» forteller historien til David Haller som viser seg å være en mektig mutant. Sendes nå på Fox i Norge.

Med Noah Hawleys visuelle stempel skiller serien seg fra andre Marvel-produksjoner. Selv om Legion baserer seg på universet til X-Men, har den få referansepunkter til både tegneserie og film. I et intervju med Variety forteller Hawley om en oppdiktet verden hvor han kun har brukt én karakter, med sporadiske opptredener i tegneserien: - X-Men har skapt et stort univers som har gitt meg litt spillerom, og selv om tegneseriene er en del av opprinnelseshistorien til David er ingen av de andre karakterene jeg har omgitt han med fra tegneseriene.


David tilbringer mye tid i vennlig stillhet med sine pratesyke venn, Lenny (Aubrey Plaza), som til tross for en livslang alkohol- og narkotikaavhengighet ikke har mistet troen på at lykken skal snu. Davids rutinemessige liv tar en brå vending når en ny pasient ved navn Sydney «Syd» Barrett (Rachel Keller) ankommer. Den uforklarlige tiltrekningen og en oppsiktsvekkende hendelse gjør at David blir konfrontert med muligheten for at stemmene han hører og synene han har, faktisk kan være ekte.

Dan Stevens (Downton Abbey) har hovedrollen i serien, som også har hentet inn Rachel Keller (Fargo), Jean Smart (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Jeremie Harris (A Walk Among the Tombstones), Amber Midthunder (Banshee), Katie Aselton (The League) og Bill Irwin (Interstellar). Norgespremiere 9. februar 21.55 på FOX.

Mer om Diverse Foto og Kilde: Get

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook