Fatstone satser på Fatbloggere

03.04.2017 - TVNYTT.NO - Kyrre Dahl ---- Følg oss på Twitter og Facebook

Tøffe utøvere fra hele landet gir oss et innblikk i deres hverdag og lidenskap! Følg med på Fatbloggers, premiere torsdag 6. april klokken 20.00 på FATSTONE TV.

Lidenskap, lidenskap og enda mer lidenskap! I et rått og ærlig format håper Fatstone TV at denne positive gjengen vil inspirere og underholde. I denne actionfylte vlogserien møter vi ulike mennesker på helt ulike nivåer i ulike sporter, men som alle har dyp lidenskap for det de holder på med!


Hedda Romberg fra Fredrikstad har svart belte i taekwondo og windsurfer, men det hun holder mest på med er frikjøring! Oda Johanne Stokstad Brødholt fra Oslo tar oss på sine reiser verden rundt på jakt etter vind! Kenneth Formo tar oss med til Tretten og gir oss et unikt innblikk i hva som foregår under panseret til en drifter! Det blir full fart og bilmekking! Kaja Holm Toreg og Endre Engebretsen pakket sammen sakene og flyttet til Bø i Telemark for å få kortere vei til eventyr og natur.

Bodøværingen Bendik Thommesen tar oss med på luftige svev i fallskjerm og på ski! Helge Kvam Karbø og Kristian Grongstad er stipendiater ved Voss folkehøyskole vil ta oss med på fallskjermhopping, paragliding, skikjøring, vindtunnel og mye mye mer! Miriam Rasmussen gjorde store (og små) endringer i livet sitt for 6 år siden og nå reiser hun verden rundt og lærer seg ferdigheter i ting hun synes ser kult ut! John Harald Foss Fjeldbu er blant annet landslagstrener i sandbryting og skal gi oss et innblikk i ulike brytestiler!

Mer om Diverse Foto og Kilde: Fatstone TV

Følg TVNytt.no på Twitter og Facebook